Designnytt – förvaring och Frank-mönster - By RUM
Annons
Design, Inredning

Designnytt – förvaring och Frank-mönster

Den senaste veckan har bjudit på designnyheter i form av praktisk förvaring, europeiskt linne och ett nygammalt mönster av Josef Frank.

Annons

Flexibel stol
Ni vet att det här nyhetssvepet inte är komplett utan minst en stol, så den här veckan har vi glädjen att kunna rapportera om nya Uta Piece från Ferm Living. Kanske en stol, kanske en pall, en piedestal, en skulptur eller – jag vet inte. Men käck, det är den.

Stolen Uta Piece från Ferm Living

Mönstret California av Josef Frank för Svenskt Tenn

Mer Frank från arkivet
Går inte Svenskt Tenn från klarhet till klarhet? Nu lanseras fina mönstret California av Josef Frank, en välkommen färgexplosion lagom till den där andra färgkavalkaden, den som kallas sommar. Finns som kudde, metervara och bordstablett.


Fogia satsar praktiskt
Vår kärlek till fåtöljen Bollo är vida känd men även Fogias förvaringsmöbel Boss har spänst. Designern Bo Westerdahl har skalat av utan att ta bort all karaktär. Och praktisk är den också med utrymme för allt junk som oundvikligen dräller nu när alla är hemma hela tiden. Finns i ett gäng olika utföranden och med ben i antingen trä eller metall.

Fåtöljen Bollo och förvaringsmöbeln Boss från Fogia

Förvaring från New Day Interior

Måttanpassad förvaring
Lite förvaringstema den här veckan visst, och det är ju aldrig fel. Nya företaget New Day Interior ritar och tillverkar måttanpassade garderober och klädkammare. De tar dig hela vägen från ax till limpa på ungefär sju veckor och produkterna finns i tre utföranden: klassisk, modern och arkitekt.


Textilier i naturliga material från By Linen

Textilt från By Linen
Svenska företaget By Linen satsar på europeisk tillverkning, naturliga material och tidlösa looks. Passar oss utmärkt.

Annons