Designnytt – lurviga mattor och lokalproducerad vas - By RUM
Annons
Design, Inredning

Designnytt – lurviga mattor och lokalproducerad vas

Snart tar vår rapportering från design- och inredningsvärlden sommarlov, men först har vi nosat upp en ny, lurvig favorit från Cappelen Dimyr, en lokalproducerad vas och ett gäng roliga rengöringsprodukter.

Annons

Cappelen Dimyr lanserar ny modell
Ingen har väl missat Cappelen Dimyrs ärtiga ullmattor? Nu lanseras nummer 8. Samma behagliga färgskala och lurviga touch, men med en oregelbunden form.

Lurviga Matta nr 8 från Cappelen Dimyr

Lokalt producerade vasen Liv från Mimou

Lokalt producerad vas
Mimou samarbetar med Bergdalahyttan och resultatet är nätta vasen Liv. Perfekt för den lilla buketten och dessutom handgjord i Sverige. Vi är pepp!


Roligare produktvård
Riviga rengöringsprodukter kan man inte få för många av. Produkterna från Act of Caring tar inte bara hand om oss utan också om våra saker. Vi har provat diskmedlet Glorifying Dish Soap, och ja – lite skojigare blev det allt att diska.

Diskmedel från Act of Caring

Doften Blanche från Byredo

Doft för fansen
Svenska succéexporten Byredo nylanserar populära doften Blanche. Om du är ett verkligt fan kanske du ska spana in Blanche Collectors Edition?


Nytt för sovrummet
Nya, svenska märket Sérénités första kollektion består av sänggavlar. En helt rimlig produkt för alla oss som inte tänker ligga på stranden hela sommaren. Finns i tre modeller – Yves, Bisse och Gaia – och i flera storlekar.

Sänggavel från Sérénité
Annons