Designnytt – minimalistisk soffkostym & lärande tapeter - By RUM
Annons
Design, Inredning

Designnytt – minimalistisk soffkostym & lärande tapeter

Design- och inredningsvärlden bjuder den här veckan på lärande tapeter, en minimalistisk kostym för soffan och ett sykit som låter dig ta vara på dina kläder.

Annons

Tapeter för lärande
Vi dyker ner i en magisk tapetvärld! Det är Belarte Studio som släpper tapeter för barn, med inspiration direkt hämtad från färgpsykologi och förskolepedagogik. Kollektionen innehåller 16 tapeter som ska uppmuntra till samtal, lek och barns utveckling.

Tapeter som uppmuntrar barns lärande

Överdrag till möbler

Klä upp dina möbler
Varför köpa ny soffa när du enkelt kan klä om den? Bemz lanserar Minimalist Fit, ett överdrag som förvandlar Ikea-möbler till minimalistiska designstatements. Överdraget finns i linne, sammet, bouclé, tweed, teddy och manchester och kan användas till ett flertal av Ikeas soffmodeller.


Pläd från designdrottningen
Vad passar bättre en höstig period som denna än en mysig pläd? Må hända hade den passat ännu bättre om den inte hade kostat dryga 10 000 kr, men att designdrottningen Kelly Wearstlers kashmirpläd är vacker har vi svårt att säga emot. Kollektionen innefattar ett gäng plädar i några av Wearstlers signaturmönster, och säljs via kellywearstler.com.

Kashmirpläd
Pläden Graffito i nyansen Flame, 1 200 $ (ca 10 350 kr), Kelly Wearstler, www.kellywearstler.com

Sykit som hjälper dig ta vara på dina kläder

Laga dina hål med stil
Klädvårdsföretaget Steamery har utökat sitt sortiment med ett sykit. Detta för att du ska kunna behålla dina kläder längre och slippa köpa nytt. Inuti fodralet finns en QR-kod som tar dig till pedagogiska videos som visar hur du kan gå tillväga, så det finns inget utrymme för ursäkter!


Fina sängkläder
Grattis alla linneälskare! Nu adderar Tekla två nya färger, Powder Blue och Black Pinstripe, till sin kollektion Linen Bedding. Hela kollektionen är vävd i 100 % franskt lin och går i dämpade toner som gör lakanen tidlösa och underlättar när du ska matcha annat i sovrummet.

Sängkläder i linne
Annons