Designnytt – monstertyger och läderinredning - By RUM
Annons
Design, Inredning

Designnytt – monstertyger och läderinredning

Den här veckan bjuder design- och inredningsvärlden på nyheter i form av monstertyger, läderinredning och godis för näsan.

Annons

Kalkstensinspirerad granit
Bricmate gör det igen! Runö Grey och Azul Olive är två nya serier i slittålig granitkeramik, inspirerade av kalksten. Materialet granitkeramik tål slitage mycket bättre än vad riktig kalksten gör, vilket gör serierna, om möjligt, ännu bättre.

granitkeramik som påminner om kalksten

Stolar som är bra att ha i en resturang

En marinblå skönhet
Massproductions utökar sin kollektion Waiter med Waiter XL Chair och Waiter XL Armchair i en marinblå färg. Stolarna är skapta för att passa serveringspersonalens behov samtidigt som den ska vara bekväm för gästen. Särskilt angenäm för alla inblandade blir den i sin nya, ultramarina kostym.


Godis för näsan
Har du någonsin haft ett doftljus som du aldrig vill ska ta slut? Så behöver du aldrig mer känna då företaget Candelize både säljer doftljus och refills. Nu har de dessutom släppt nya doften Library som är den första doften som erbjuder både doftstickor, doftljus och refiller. Doftjusrefillen består av naturligt, ekologiskt sojavax och har en brinntid på ca 70 timmar.

Doftljus man kan fylla på

Mattor och plädar i roliga mönster

Monstertyger
Varför inte inreda ditt hem med ett gosigt monster? Hem tillsammans med konstnären Siri Carlén har tagit fram kollektionen Monster – en serie mattor och mohairplädar inspirerade av vilda djur och natur. Mohairen i filtarna och mattornas långa lugg för tankarna till ett monster och därav namnet.


Läderinredning 
Tärnsjö garveri har skapat sin allra första inredningskollektion i läder. Lädret finns i tre färger för att man ska kunna hitta sin egna personliga stil, och kollektionen består av detaljer för allt från köket till garderoben. Tidlöst och vackert!

Inredning i läder från Tärnsjö garveri
Annons