Designnytt – naturnära kök och bord att samlas vid - By RUM
Annons
Design, Inredning

Designnytt – naturnära kök och bord att samlas vid

Den senaste veckan har design- och inredningsvärlden bjudit på naturnära kök i trä, ett bord att samla släkt och vänner runt och en nygammal nyhet från år 1919.

Annons

Pierre Yovanovitch lanserar nytt möbelmärke
Hade vi en stinnare plånbok skulle vi omedelbart investera i Pierre Yovanovitch underbara Bear Armchair. Har vi samma smak rekommenderar vi er att spana in hans nya möbelmärke Pierre Yovanovitch Mobilier som lanseras i dagarna. 45 nya möbler och armaturer att förälska sig i.

Möbler från Pierre Yovanovitch nya möbelmärke Mobilier

Bordet Bookmatch Table I valnöt från möbelföretaget Hem

Till bords med Hem
Det är något med rejäla bord som bara är så trivsamt – och aktuellt nu när vi äntligen får träffa släkt och vänner igen. Lagom till alla potentiella vaccinationsfester kommer Hems Bookmatch Table i valnöt. Utsökt timing.


Amourkrukan i gjutjärn från Näfveqvarns bruk, designad runt år 1919

Nygammalt gjutjärn 
Gammal är äldst! Näfveqvarn visar detta med besked med nylanseringen av den förtjusande Amourkrukan. ”Urnans historia är höljt i dunkel”, står det i pressmeddelandet. Det gör oss bara ännu mer pepp. Det enda de med säkerhet vet är att den är designad någon gång runt 1919. Men så romantiskt.

Annons

Dansk vardagskeramik
Köpenhamnsbaserade märket Vildersbøll släpper en keramikkollektion som både är anspråkslös och vardagsvacker. Synnerligen lyckad kombination.

Keramik för vardagen från danska varumärket Vildersbøll

Köksluckor I trä ur Superfronts kollektion Wood Collection

Superfront visar nytt
Missade ni Superfronts Wood Collection när den kom i vintras? Ingen panik, nu har de plåtat nya bilder och dem visar vi med glädje. Kollektionen finns i sex olika färger, och i en slät och spårad variant.

Annons