Krönika – Välkommen till ByRum.se! - By RUM
Annons
Design

Krönika – Välkommen till ByRum.se!

By Rums webbredaktör Tina Vernon hälsar välkomna till vår nya plattform för design, arkitektur och inredning.

Annons

– Internet är tråkigt, gnäller jag efter att för femte gången på lika många minuter ha öppnat Instagram-appen utan att mötas av något nytt att titta på. Samma sak på public services nyhetssajt och, föga förvånande, i väderappen. Min sambo tycks inte ha samma problem. För honom är internet fullt av ännu ett flygplansklipp där cockpit pratar med kontrolltornet, eller Gordon Ramsay som skriker på en hundrade krögare utan självinsikt.

Jag har givetvis fel när jag sitter där och gnäller. Internet är inte alls tråkigt. Snarare svindlande. I klass med universum – oändligt (nåväl, nästan). Och oändliga vidder skapar oändliga möjligheter, något som har varit lika mycket välsignelse som förbannelse under arbetet med den här sajten som du just nu befinner dig på. Var börjar man? Hur väljer man?!

Vi börjar där vi står – mitt i oändliga (nåväl, nästan) volymer av högkvalitativt innehåll från våra fyra printtitlar – Tidskriften Rum, Nya Rum, Rum Hemma och Rum Ute. Vårt, förhållandevis unga, förlag har skrivit om arkitektur och design i över 22 år, så varför sluta nu? Bildligt talat kan vi bada i intressanta, inspirerande och insiktsfulla artiklar om design, inredning, arkitektur och trädgård, och det är alldeles underbart. Vi toppar det med aktuella designnyheter, handplockad inspiration och personliga spaningar – rykande färska och redo att slukas! För egen del känns det särskilt kul att vi också har fyra fantastiska bloggare med på tåget. Ännu mer snyggt och smart innehåll att botanisera bland, med andra ord.

Så nästa gång jag är på väg att gnälla över att internet är tråkigt kommer ByRum.se finnas där som en vägledande och välkomnande fyr mitt i den oändliga webben. För er också. Välkomna!

Annons