Bostadsdröm – bombastisk villa i Saltsjöbaden till salu - By RUM
Annons
Inredning

Bostadsdröm – bombastisk villa i Saltsjöbaden till salu

520 kvadrat, pool, gym och vinkällare. Har vi hamnat i ett avsnitt av MTV Cribs? Nej, bara i en arkitektritad villa från 1912 i Saltsjöbaden, som just nu dessutom råkar vara till salu.

Annons

Foto: Bostadsmedia
Styling: Scandinavianhomes

För nätta 34 500 000 kr blir den här villan från 1912, ritad av arkitekt Joel Norborg, din. Villan, som förmedlas av Nomad mäkleri, ligger i Saltsjöbaden i Nacka kommun, och de 520 kvadratmeterna rymmer fyra plan med tolv rum och en pool, två garage och en vinkällare. Bombastiskt är bara förnamnet.

Annons

Ta ett dopp i din egen pool när det väl är säsong, ja äsch, inget märkvärdigt. Nära huset finns det även idrottsplats, golf, padelbana och skridskoåkning på vintern. 

Kök i villa i Saltsjöbaden
Annons

I köket får det plats många kockar samtidigt och från köket tar du dig lätt ut till uteplatsen. Från vardagsrummet tar du dig ut till den stora uteplatsen som ligger vid entrén.

Hemmakontor i villa i Saltsjöbaden
Annons

På våning två hittar vi fyra rum och från ett av dem tar man sig ut till den mysiga balkongen.

Sovrum i villa i Saltsjöbaden
Badrum i villa i Saltsjöbaden

På källarplanet finns i dag gym, golfrum, vinkällare, bastu och tvättstuga tillsammans med ytterligare ett rum, dusch, wc och garage. I det här huset finns mer att roa sig med än vad som finns i hela stadsdelar.

Vinkällare i villa i Saltsjöbaden

Här kan du läsa mer om huset och boka in dig på visning. Vi som inte har samma peng i plånboken får istället drömma oss bort med bilderna.

Annons