Bostadsdröm – trea i populära Nyckelhålshuset till salu - By RUM
Annons
Inredning

Bostadsdröm – trea i populära Nyckelhålshuset till salu

En nordiskt sval och hemtrevlig sekelskiftestrea i eftertraktade Nyckelhålshuset i centrala Göteborg är till salu. Lägenheten bjuder på solig västerbalkong, hörnrum och fungerande kakelugn.

Annons

Foto: Fredrik J Karlsson 
Stylist: Grey Deco

90 kvadratmeter, tre rum och kök, kakelugn och balkong mitt i centrala Göteborg – för 6 950 000 kr, och troligtvis lite till, blir det ditt. Lägenheten förmedlas av Alvhem och nu kliver vi in genom nyckelhålsporten, som bara den är helt unik, och kikar!

Porten i Nyckelhålshuset i Göteborg
Matplatsen i Nyckelhålshuset
Annons
Stora fönster i vardagsrummet
Vardagsrum med kakelugn i Nyckelhålshuset
Annons

Tre trappor upp och du hamnar här. En luftig hall tar dig vidare in i detta varma, härliga vardagsrum.Väggarna är målade i en dov rosabeige ton och golvet är vitmålat brädgolv i original. Som om inte det vore nog så bjuds det även på stora fönster och en kakelugn. Gissar att detta är och kan komma att bli ett favoritrum.

Sovrum och vardagsrum i fil
Sovrum i Nyckelhålshuset
Balkong i Nyckelhålshuset i Göteborg
Rundade väggar i hörnrummet i Nyckelhålshuset

Nu har vi hamnat i hörnrummet. Ett rum med rundade väggar och utgång till balkongen som har sol från lunch fram till solnedgång.

Mörkblå väggar i sovrum
Tegelvägg i köket

Ett rymligt kök med framtagen tegelvägg. Sovrum nummer två bjuder på två stora fönster, garderober och orginalgolv. Och den blåa färgen på väggen var ju även den ursnygg!

Ja i den här lägenheten skulle vi inte tacka nej till att bo. Här kan du läsa mer om lägenheten och boka in dig på visning.

Tegelvägg i köket i Nyckelhålshuset
Annons