Designnytt – ärtig keramik & blommande tapeter - By RUM
Annons
Design, Inredning

Designnytt – ärtig keramik & blommande tapeter

Bland veckans designnyheter hittar vi keramik från Faye Toogood, en minikollektion tapeter och schyssta produkter som ska hjälpa oss att vårda våra prylar.

Annons

Nya, blommande tapeter 
Brittiska floristen Willow Crossley är inte bara sant pedagogisk och en energiboost utan dess like, nu gör hon också gemensam sak med lilla märket Barneby Gates som tillverkar tapeter och tyger. Resultatet är en bedårande minikollektion bestående av två tapetmönster, Botanica och Maharani Block Print.


Keramikstudion Feldspar lanserar ny färg
Vi har följt kermikduon Feltspar sedan vi ramlade över dem på London Design Festival för några år sedan. Från deras studio/hem i Devon kommer de ärtigaste produkterna. Nu lanseras deras produkter i nya färgen Teal som kommer att säljas exklusivt på Fortum & Mason.


Ny Le Klint-lampa ser dagens ljus
Lampor, armaturer, belysning – kärt barn har många namn. Från klassiska Le Klint kommer nya kollektionen Cylinder, som man väl kan kalla en försiktig utveckling av ett vinnande koncept.


Omhändertagande med Act of Caring
Att ta hand om sina grejer så att de mår bättre och håller längre är en självklarhet. Nya märket Act of Caring lanserar ett trettiotal produkter för att hjälpa oss med det. Veganska, växtbaserade, doftsatta med eteriska oljor och tillverkade i Sverige inspirerade de i alla fall oss att plocka fram skurborsten.


Faye Toogood lanserar kollektion för det dukade bordet
Känner du dig lite degig så här på vårvintern? Ingen anledning att hänga läpp. Omfamna i stället känslan med Faye Toogoods debutkollektion för det dukade bordet – Dough. Förtjusande muggar, tallrikar, kannor och skålar med designerns typiska formspråk. Vi favoritmarkerar genast.

Annons