Formfavoriter – från eklektiskt till sparsmakat - By RUM
Annons
Design, Inredning

Formfavoriter – från eklektiskt till sparsmakat

Den här veckan låter vi sparsmakade hotellinteriörer, en västkustcool designer och ljusmästare på Instagram stå för inspirationen.

Annons

En formgivare

Den som ännu inte har upptäckt Kelly Wearstlers underbara värld har sannerligen något att se fram emot. Kanske har du någonstans i Instagramflödet skymtat den LA-baserade designerns eklektiska inredning på västkustcoola hotellet Santa Monica Proper – och det är bara början. Hotellinteriörer som känns som att kliva in hos en partyglad rockstjärna (på ett bra sätt) och möbler i geometriska former, klädda i ännu mer geometriska mönster. Eklektiskt må vara ett uttjatat ord, men Kelly Wearstler gör det coolt igen.


Ett Instagramkonto

Annons

Förutom att familjen bakom kontot @faringsohuset har en inredning vi skulle kunna dö för, lyckas Malin som står bakom kameran alltid fånga ljuset på ett otroligt finstämt sätt. Och är det något vi behöver just nu så är det väl ljus? Ljus på sovrumsväggar, ljus från glödande soluppgångar och ljus genom katters morrhår. Ja och så den där smärtsamt snygga Camaleonda-soffan, då. Följ och inspireras av en perfekt avvägd mix mellan smakfullt och personligt!

Annons

En pryl

Är det något vi desperat suktar efter 2021 så är det väl socialt umgänge. Då sveper soffan Sideways från Carl Hansen & Søn in som ett löfte om bättre tider. Danska formgivaren Rikke Frost ritade den svängda, asymmetriska soffan för att bjuda in till samtal, och vem skulle tacka nej till att slå sig ner för en pratstund i en så elegant skapelse? Lanseras i februari!


En inredning

Låt oss stanna upp en stund för att njuta av de vilsamma rummen på hotellet Círculo Mexicano i Mexico City. Om en meditationsövning plötsligt materialiserade sig hade den nog sett ut så här. Avskalat på gränsen till asketiskt? Ja, men ibland behöver man bara vila ögonen på vackra material som får tala för sig själva, och fullt ut bejaka ”less is more”.

Annons